INDIA GOOGLE ALL FARMATE

The purpose of india google all farmate is to provide you all information related to news, education, technology, general information, local , general knowledge, tech india google all farmate is mp online vacancy government job rdvv admission, counselling,course,education computer, virus,mobile,latest bharti news ,information local, which is truth.

Translate

18 May, 2019

7 economic census 2019 ASSESSMENT – 6 ALL EXAM PASS MODULE 6 ALL 10 TO 10 NUMBER ]

7 economic census 2019 ASSESSMENT – 6  ALL EXAM PASS MODULE 6 ALL 10 TO 10 NUMBER 
Assessment  6






Q1. Can we do these surveys even without mobile.

FALSE
TRUE
ANS - FALSE
Q2. Which version of Android must you have for yourself to download a mobile application.

Android 4.0
Android 5.0
Android 3.0
None of Above 
ANS - Android 5.0
Q3. Who to Identify Cencus House Number .

From List 
From Superviosor 
Auto Generated 
None of Above 
ANS - Auto Generated 


Q4. What are the basic information you need to fill for geographical area?.

State and district name Auto filled 
state,district, city, ward name Auto filled 
state,district, city, ward, Pin code and UFS block name Auto filled 
Except for Pin Code & UFS Block – all data will be pre-filled
ANS - Except for Pin Code & UFS Block – all data will be pre-filled
Q5. How to give you the number of household in your area.

Auto Populated 
through Enumerator 
through Supervisor 
None of Above 
ANS - Auto Populated 
Q6. What are the options available in the drop down of the Ownership of Establishment.

Household and Establishment 
Residential and Commercial
Commercial and household
Residential and household
ANS - Residential and Commercial
Q7. Fruit seller,driving an auto-rickshaw (own), selling clothes on a bicycle, Food cart are the example of -----------------.

Inside House 
Fixed stucture inside House 
Without Fixed Structure Outside House
None of Above
ANS - Without Fixed Structure Outside House
Q8. Tuitions, stitching clothes at home for selling,making pickles for selling are the example of ----------------.

Inside House 
Fixed stucture inside House 
Without Fixed Structure Outside House
None of Above
ANS - Inside House 


Q9. The nature of economic activity is divided into how many parts.

5
6
4
3
ANS - 6
Q10. The nature of economic activity is divided into how many parts.

1)Primary, 2)Manufacturing, 3)Electricity,Gas & Water Supply
1)Primary, 2)Manufacturing, 3)Electricity,Gas & Water Supply, 4)Construction
1)Primary, 2)Manufacturing, 3)Electricity,Gas & Water Supply, 4)Construction, 5)Trading 
1)Primary, 2)Manufacturing, 3)Electricity,Gas & Water Supply, 4)Construction, 5)Trading , 6)Services
ANS - )Primary, 2)Manufacturing, 3)Electricity,Gas & Water Supply, 4)Construction, 5)Trading , 6)Services





#7ECONOMICCENSUS2019
#ALLASSESSMENTPASS


No comments:

Post a Comment

thank to you

india google all farmate

india google all farmate
IGAF